בישול בריא IBD
המרכז להתחדשות ואיכות חיים בשיתוף עם מרכז IBD
שתי פגישות אישיות עם ד"ר רני פולק וסדנה מעשית חד פעמית
מטרת התוכנית: התאמה אישית של מתכונים ומתן כלים ולהתמודד עם הצרכים האישיים של כל אחד ואחת.
בסדנה המעשית - בואו ללמוד איך למלא את האוכל שלכם בטעמים ללא סיבים, איך ליצור סלטים, איך להפיק טעמים מפירות וירקות והכי חשוב איך ליצור מאכלי גורמה המתאימים להמלצות התזונתיות.
בתוכנית:
קרפ צרפתי ממולא חזה עוף ואבוקדו ברוטב פורצ'יני מתקתק
סטייק סלמון ברוטב טריאקי על מצע אורז עגול בציר ירקות
כיסוני דלעת ושקדים ברוטב יין אדום
סינייה הודו וקישואים מוקרמים בטחינה ורימון
סלט אורז דלורית ולימון פרסי
ריבועי פצפוצי אורז בטחינה ודבש
הסדנא הינה מעשיית בשיתוף מלא של הלומדים ובהנחיית השף, שתסתיים בארוחת גורמה אותה יכינו משתתפי הסדנה.
# קופון הנחה בסך 5% לגולשי נטוגרין
פרטים והרשמה – 1-800-399-388