כרום במזון



כרום

 

מצוי בעיקר בירקות ירוקים, אגוזים, שמרים וכמו כן ביין ובירה. בטבלה הבאה מפורטת תכולתו במספר מזונות:

 

מזון

כמות

תכולה (מק"ג)

אחוז מהמלצה יומית לצריכה (DRI)*

 

 

גברים

נשים

ילדים

ברוקולי

1 ספל

22

62.9

88.0

146.7

מיץ אשכוליות

1 ספל

8

22.9

32.0

53.3

תפוחי אדמה מבושלים, מחית

1 ספל

3

8.6

12.0

20.0

פתיתי שום מיובש

1 כפית

3

8.6

12.0

20.0

חזה הודו, צלוי

100 גרם

2.3

6.6

9.2

15.3

מיץ תפוזים

1 ספל

2

5.7

8.0

13.3

שעועית ירוקה

1 ספל

2

5.7

8.0

13.3

תפוח עץ, עם קליפה

1 בינוני

1

2.9

4.0

6.7


* ילדים בגילאים 8-4, נשים בגילאים 50-19, גברים בגילאים 50-14.

חזרה