דג סלומון - הכי פשוט
מאת: ד"ר גיא מור
דג סלמון הכי פשוט
המצרכים:
4 נתחי פילה דג סלמון
קובית פטרוזיליה קפואה או ענף טרי קצוץ
קובית שום קפואה או 2 שיני שום טריים כתושים
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית
תבנית אלומיניום
.jpg)
אופן ההכנה:
מערבבים את מיץ הלימון, הפטרוזיליה, השום וכף שמן זית .
מורחים מעט שמן זית על תבנית האלומיניום
מניחים את נתחי דג הסלמון ויוצקים עליו את הרוטב
מכניסים לתנור/טוסטר אובן בחום של 200 מעלות ל 15-20 דקות.
ניתן להוסיף גבעול קורנית.